DANIËLLE DE VISSER.

DANIËLLE DE VISSER.

WIE BEN IK.

  • Ik ben een vrolijke doorzetter.
  • Ik hou van het grotere plaatje en vertaal dit naar het hier en nu.
  • Ik gebruik mijn creativiteit voor nieuwe inzichten en nieuwe methodes.
  • Ik stel uitdagende vragen die eindigen met een glimlach op je gezicht.
  • Ik word graag uitgedaagd.

 

IK LAAT JE STRALEN.

Door mijn oplossingsgerichte manier van luisteren, complimenten geven en mijn enthousiasme, laat ik je stralen. Ik heb de gave om anderen te laten zien en te ervaren wat er wél goed gaat. Door dankbaar te zijn voor iedere stap, groot of klein, laat ik teams groeien in volwassenheid richting high performance teams. Met mijn abstracte kijk op de situatie weet ik feilloos praktisch handen en voeten te geven. Ik zorg voor verbinding, veiligheid en vertrouwen. Humor is voor mij daarbij erg belangrijk

Als ik langskom bij een bedrijf dan zie ik prachtige mensen die iedere dag van betekenis willen zijn. Soms komt het voor dat dit nog niet lukt, mensen zien niet meer in hoe ze plezier halen uit hun werk, hun functie of hun taken. Door te observeren, te luisteren, samen te vatten en door te vragen laat ik je zien wat er wèl lukt. Misschien wat onverwacht, maar de studie vrijetijdsmanager die ik in mijn jonge jaren volgde, helpt hierbij. Daar leerde ik conceptueel denken en van niets iets maken. Onderzoeken naar dát wat elkaar verbindt en vanuit daar verder bouwen. Dit doe ik in mijn rol als facilitator bij het bouwen van teams en in mijn rol als coach bij het bouwen aan zelfvertrouwen en vitaliteit. En sinds kort ook bij het verder bouwen van Het Ontwikkelpunt als organisatie.  

In 2012 volgde ik een Masterstudie waarbij Solution Focus een module was. Hier raakte ik besmet en uiteindelijk ben ik op deze methode afgestudeerd. In 2016 leerde ik Het Ontwikkelpunt kennen en sindsdien werken we samen. Eerst als opdrachtgever, toen als trainer en nu ook als mede-eigenaar.  

In mijn rol als commercieel directeur blijf ik observeren en vragen stellen. Samen met organisaties formuleren we het gewenste doel, de perfect future. Soms is dit voor een team, soms voor een individu, maar vaak ook voor een hele organisatie. Ik denk graag mee aan wat er nodig is en kijk mee naar dat wat er al is. De kracht van Solution Focus is om die gewenste toekomst te vertalen naar concrete haalbare stappen. Als dat voor beide partijen klopt, schakel ik Rens en Marianne in en zij zorgen ervoor dat de juiste trainer of coach, met de juiste tools op de juiste plek komt. Ik check daarna altijd of de opdrachtgever straalt. Want dat is mijn drijfveer, mensen laten stralen.  

Wil je vrijblijvend met mij kennismaken?

 

Telefoonnummer

06 – 1339 6559

Wil je vrijblijvend met mij kennismaken?

 

Telefoonnummer

06 – 1339 6559