DAVID WITTE.

DAVID WITTE.

WIE BEN IK.

  •  Ik steek graag de handen uit de mouwen.

  • Ik werk graag samen naar een doel.

  • Ik sta met beide benen op de grond en vertrouw op mijn gevoel.

  • Ik ben naast trainer en coach ook voetbaltrainer bij de jeugd. 

IK ZET JE IN JE KRACHT.

Mijn aanpak is gericht op het versterken van jouw (zelf)vertrouwen en het ontwikkelen van veerkracht. Het begint altijd bij jezelf; zelfbewustzijn en zelfreflectie staan centraal. Ik maak daarbij gebruik van creatieve werkvormen als visualiseren, boksen of Lego. Als coach of trainer sla ik de brug tussen intuïtie en bewezen wetenschappelijke methodes waardoor ik een bijdrage lever aan het welzijn en de ontwikkeling van anderen.

Samenwerken naar een doel is wat ik graag doe. Zelfbewustzijn en zelfreflectie zijn daarbij het uitgangspunt. Denken, voelen en handelen beïnvloeden elkaar zowel bewust als onbewust. Hier gaan we samen in 1-op-1-sessies mee aan de slag. Voor teams faciliteer ik graag sessies om met elkaar helder te krijgen waar het echt om gaat, de kern. Dit doe ik vanuit een Solution Focus mindset, aangevuld met diverse trainingen en workshops op het gebied van faciliteren, Transactionele Analyse en Bokscoaching.

Tijdens mijn trainingen richt ik mij vooral op (persoonlijk) leiderschap. Wie ben je en welk gedrag laat je zien. Je ontwikkelt je (zelf)vetrouwen en veerkracht door leren, denken en verandering op het gebied van mindset, gedrag en communicatie.

In mijn ruime werkervaring heb ik te maken gehad met overnames, groei en het digitaliseren van organisaties.

Veerkracht, reflectie, vertrouwen en uitdaging hebben mij geleerd te kijken naar wat er al is. Wat je aandacht geeft, groeit. Ik help bedrijven, teams en mensen te groeien in (persoonlijke)ontwikkeling, daar krijg ik energie van.

Ik ben opgegroeid in een ondernemersgezin, waarin het vanzelfsprekend was dat je je handen uit de mouwen stak. Hoe harder je werkt, hoe meer je verdient was het motto.

Mijn kleine broertje Maarten zat in een rolstoel en kon niet praten. Door hem ben ik gaan vertrouwen op mijn intuïtie en gevoel. Dit combineer ik en noem ik hart werken. Dat doe ik Solution Focus en op creatieve wijze door je ‘aan’ te zetten. Ik zet je in je kracht.

Wil je vrijblijvend met mij kennismaken?

 

Wil je vrijblijvend met mij kennismaken?