MARIANNE LINDERS.

MARIANNE LINDERS.

WIE BEN IK.

  • Ik ben een Rotterdamse en houd van niet lullen maar poetsen.
  • Ik werk graag samen.
  • Ik ben praktisch en nuchter met een spiritueel randje.
  • Ik ben naast trainer en coach ook Do-In docent.

IK BRENG JE IN BEWEGING.

Als je vast zit en even niet meer weet hoe je verder moet met je team of met jezelf, dan geef ik je de tools, zodat je zelf in beweging kunt komen. Soms zijn dat vragen en maak ik je bewust van je gedragspatronen en andere keren breng ik je letterlijk in beweging door te wandelen, te strekken en oefeningen uit de oosterse geneeskunde te doen waarmee je je energieniveau weer op gang brengt. Ook dan kom je in beweging en gaat de positieve energie weer stromen.

Dit doe ik als coach in 1-op-1-sessies, maar ook in teams waar de energie niet stroomt en mensen niet lekker met elkaar samenwerken. Juist dan is bewustwording van het eigen gedrag een belangrijke sleutel naar meer veiligheid, verbinding en vertrouwen onderling.

Dit doe ik vanuit mijn kennis uit de positieve psychologie, NLP, Japanse bewegingsleer en Solution Focus mindset.

Ik geef niet alleen feedback op gedrag en houd spiegels voor, maar ik leer ook vaardigheden aan, zodat teams zelfredzaam worden en zelf verder aan de slag gaan.

Dat is mijn drijfveer geweest om in 2009 samen met Rens Linders Het Ontwikkelpunt op te richten. Het is onze missie om meer bewustwording te brengen in het bedrijfsleven zodat mensen hun verantwoordelijkheid durven nemen en niet meer wijzen naar een ander voordat ze eerst naar zichzelf hebben gekeken. Ik heb bijna twintig jaar coaching, teamcoaching en trainingen op dit onderwerp gegeven en ondertussen heb ik een team om mij heen gecreëerd van fantastische mensen die met mij deze missie uit willen dragen.

Binnen mijn rol als eigenaar-directeur van Het Ontwikkelpunt word ik dus nog steeds blij van het zelf geven van trainingen en (team)coaching. Ik denk ook dat het belangrijk is om zelf werkzaam te blijven binnen je eigen bedrijf zodat je voeling blijft houden met de behoeften van de klant. Zo kunnen we blijven inspelen op de steeds groter wordende vraag van een meer mensgerichte benadering in een steeds zakelijkere omgeving.

Wil je vrijblijvend met mij kennismaken?

 

Telefoonnummer

06 – 4316 9002

Wil je vrijblijvend met mij kennismaken?

 

Telefoonnummer

06 – 4316 9002