ONS TEAM.

ONS TEAM.

DEZE IK’s ZIJN WIJ.

Dit is het team van Het Ontwikkelpunt. We zijn een bevlogen club met een hart voor mensen en ontwikkeling. We hebben allen onze eigen specialisatie en expertise en we werken allemaal vanuit de Solution Focus basishouding. Dat is de backbone van de organisatie en dat zit in ons DNA. Dit zie je terug in ons aanbod en onze aanpak. Klik op ‘lees meer’ bij onze foto als je ons beter wilt leren kennen. 

V.l.n.r. Sanne, Daniëlle, Rens, Marianne en David

Ons team

Marianne Linders

Eigenaar-directeur Trainer  Coach

Als je vast zit en even niet meer weet hoe je verder moet met je team of met jezelf, dan geeft Marianne je de tools zodat je zelf in beweging kunt komen. Soms zijn dat vragen en maakt zij je bewust van je gedragspatronen en andere keren brengt ze je letterlijk in beweging door te wandelen, te strekken en oefeningen uit de oosterse geneeskunde te doen waarmee je je energieniveau weer op gang brengt. Ook dan kom je in beweging en gaat de positieve energie weer stromen. 

Daniëlle de Visser

Commercieel directeur Trainer Coach

Door haar oplossingsgerichte manier van luisteren, complimenten geven en haar enthousiasme laat ze je stralen. Zij heeft de gave om anderen te laten zien en te ervaren wat er wél goed gaat. Door dankbaar te zijn voor iedere stap, groot of klein, laat ze teams groeien in volwassenheid richting high performance teams. Met haar abstracte kijk op de situatie weet ze feilloos praktische handen en voeten te geven. Ze zorgt voor verbinding, veiligheid en vertrouwen. Humor is voor haar daarbij erg belangrijk.

Sanne Bruggeman

Trainer Coach

Als je merkt dat je niet vanuit je volledig potentieel leeft, dan geeft Sanne je de tools om je kwaliteiten te herontdekken en deze te veranderen naar concreet gedrag.  Zij moedigt je aan om naar binnen te keren en te voelen wat er leeft. Zodat je kunt herstellen, er zelfacceptatie kan plaatsvinden en je de meest krachtige versie van jezelf wordt. 

 

David Witte

Trainer Coach

David zijn aanpak is gericht op het versterken van jouw (zelf)vertrouwen en het ontwikkelen van veerkracht. Het begint altijd bij jezelf; zelfbewustzijn en zelfreflectie staan centraal. Hij maakt daarbij gebruik van creatieve werkvormen als visualiseren, boksen of Lego. Als coach of trainer slaat hij de brug tussen intuïtie en bewezen wetenschappelijke methodes waardoor hij een bijdrage levert aan het welzijn en de ontwikkeling van anderen.

Rens Linders

Eigenaar Chef voortuitgang

Als iets eenmaal in beweging is gezet, is Rens al bezig met de volgende stap. Door de tijd heen denken, verschillende scenario’s brengen verschillende uitkomsten en hebben een andere oplossing nodig. Zijn directheid en enthousiasme zorgen ervoor dat er beweging komt in vastgeroeste patronen.