ONZE LOCATIES.

ONZE LOCATIES.

Het Ontwikkelpunt bevindt zich op drie prachtige locaties in Rotterdam, Utrecht en de Drechtsteden. Onze locaties zijn makkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer en er is voldoende gratis parkeergelegenheid. Door de ligging vlakbij een park of langs het water nodigt dit uit om tijdens een coachsessie lekker naar buiten te gaan om te wandelen.

Binnen elke locatie hebben we een huiskamersfeer gecreëerd waar je even helemaal los komt van je werkomgeving. Er staat thee of koffie voor je klaar en de schoenen mogen uit. Het is net alsof je thuis bent, maar dan onder de bezielende begeleiding van onze top coaches.

Locatie Rotterdam

The Compound Adrianalaan 382 3053 JC Rotterdam

Hier bevindt Het Ontwikkelpunt zich in verzamelgebouw The Compound. Tussen het bonte gezelschap van een kunstfotograaf, een tattoo artist, personal training en de orthomoleculair therapeut zit onze coachpraktijk op de begane grond in kamer 6. In dit gebouw worden art, body en mind samengebracht.

Locatie Sliedrecht

Waterkeringweg 26   3361 BA Sliedrecht

Dit is onze eerste locatie die naast een prachtige coachruimte ook een trainingsruimte heeft. We geven hier onze trainingen uit ons open aanbod.

Uniek aan deze locatie is de inhouse yogastudio. Pak dus gerust een yogalesje mee van ‘Happy on the Move’ voor of na je sessie bij Het Ontwikkelpunt.

Locatie Utrecht

De Alchemist 2 Europalaan 2 3526 KS Utrecht

Net buiten het centrum van Utrecht ligt verzamelgebouw De Alchemist. We hebben hier onze locatie samen met verschillende bedrijven die allemaal de focus op het sociaal ondernemen leggen. Het Ontwikkelpunt heeft haar eigen plek gevonden in deze levendige en inspirerende werkomgeving.