ORGANISATIE VERANDERING.

Sinds 2009 trainen we mensen in organisaties op alle niveaus en vanaf het begin wilden we het liefst echte gedragsverandering teweegbrengen. Dat resulteerde in een traject waarbij we een combinatie van teamsessies, het trainen van communicatieve vaardigheden en individuele coaching inzetten om tot de gewenste gedragsverandering te komen.

We kunnen op deze manier de verandering in het bedrijf optimaal ondersteunen. Wij zijn hierbij faciliterend aan de beweging die er nodig is voor het grotere geheel namelijk de organisatie. Dit doen wij op een mensgerichte manier want de mens in de organisatie is de verbinding tussen alle afdelingen en onderdelen waaruit de organisatie bestaat. Hoe die mensen de verbinding met elkaar- en de doelen aangaan bepaalt de cultuur.

Deze aanpak heeft onder andere geresulteerd in het traject Verbindend leidinggeven. Hierin begeleiden en trainen we het gedrag van de leidinggevenden en helpen we hen met het aansturen van de teams bij de organisatieverandering. Van het moment dat het nieuws van de verandering voor het eerst wordt gedeeld totdat de verandering breed wordt gedragen.

Verbindend leidinggeven gaat over 4 aspecten

  • Ik
  • De ander
  • De organisatie
  • Het Doel

 

Het model dat hieraan ten grondslag ligt, ziet dat er als volgt uit:

 

 

We komen graag langs om hierover in gesprek te gaan en uit te leggen hoe dit er in de praktijk uitziet. Daarbij nemen naast onze kennis over gedrag en intermenselijke communicatie ook de enorme kennis en ervaring van Rob Kooyman in mee.

 Rob Kooyman is de oprichter van BrainProfs en we mochten vanaf het begin meedenken vanuit onze expertise: De Solution Focus methode (de oplossingsgerichte mindset). Dat heeft een hele fijne samenwerking tot stand gebracht met een club van bevlogen professionals op verschillende vakgebieden binnen organisatieverandering. Neem gerust een kijkje op de website www.brainprofs.com

We zijn nieuwsgierig hoe we jullie kunnen ondersteunen

Plan een vrijblijvende kennismaking

Liever maatwerk of wil je graag meer informatie?

Plan een zoom-meeting met één van onze Ontwikkelpunt collega’s