OVER ONS.

Ons verhaal

Het Ontwikkelpunt is opgericht in 2009 door Marianne Linders als zelfstandige coachpraktijk. In 2012 is Rens Linders erbij gekomen. Zij hebben hun krachten gebundeld, waardoor Het Ontwikkelpunt is uitgegroeid tot een professioneel training- en coachingbedrijf.

Op dit moment werken zij met een vast team van zelfstandige trainers en coaches samen om het bedrijfsleven en het onderwijs te ondersteunen in de veranderingen waar zij voor
staan. De expertise van Het Ontwikkelpunt is duurzame gedragsverandering van mensen en teams in organisaties.

We geloven daarbij dat de oplossingsgerichte manier van werken de sleutel is naar meer verbinding, vertrouwen en veiligheid. Dit zijn de bouwstenen die nodig zijn om op een
positieve manier samen te werken en gezamenlijke resultaten te behalen.

Ons team

Marianne Linders

Trainer / Coach 

Marianne heeft de eerste 15 jaar van haar carrière als Oplossingsgerichte trainer en NLP-gedragscoach gewerkt aan de mind-set van mensen. Dit blijft voor haar een belangrijk onderdeel, want de mind stuurt immers je handelen aan.

Toch had ze altijd het idee dat er iets miste in de methodes die ze geleerd had totdat ze in 2014 in aanraking kwam met yoga.

Daar leerde ze hoe het lichaam verbonden is met de mind. Ze werd zo enthousiast dat dit resulteerde in een 2-jarige yoga opleiding zodat zij de yoga in haar coaching kon integreren. Dit bleek een succes en het smaakte naar meer.

Nu is ze bezig met een opleiding tot ”Do-in” docent waardoor ze de strekkingen, drukpunten op het lichaam en ademtechnieken inzet om de cursisten te leren zichzelf vitaal en sterk te maken op het gebied van mind, body en soul. Naast haar rol als eigenaar en kwaliteitsmanager bij Het Ontwikkelpunt wordt ze elke keer weer blij als ze zelf met haar voeten in de spreekwoordelijke klei mag staan en groepen mag trainen op het gebied van mind, body, soul en persoonlijk leiderschap.

Danielle Stolk

Trainer / Coach

Danielle is initiatiefnemer van Ontrafel. Met haar jarenlange ervaring in alle niveau’s in het onderwijs en trainer in het bedrijfsleven is zij dé aangewezen persoon om te ontrafelen. Danielle is een uiterst ondernemende, initiatiefrijke en inspirerende collega. Haar deskundigheid en gedrevenheid maakt dat het plezierig samenwerken is. Danielle houdt op verassende en vertrouwde manier een spiegel voor en brengt teams in beweging. Ze weet met charme en deskundigheid anderen te inspireren.

Rens Linders

trainer / coach

Als ondernemer houdt Rens van creatieve en innovatieve oplossingen. Dat was vroeger al als allround timmerman en sinds 2009 als trainer en coach is dat niet anders. Als er tijdens een sessie iets gebeurt in een team waar je mee kunt werken om het doel te bereiken dan doet hij dat, voorbereid of niet.

Bij Het Ontwikkelpunt ontwikkelt hij de volgende stap van programma’s en werkvormen. Met een van nature positieve focus ziet hij altijd ergens kansen en mogelijke oplossingen. Al jaren wilde hij een online variant voor trainingen. Toen Corona kwam was het de kans om daar de tijd voor te nemen.

In de zomer van 2019 ontstond de website www.oplossingsgericht.nl. Met daarop online cursussen die zelfstandig te volgen zijn. Ze worden ook gebruikt bij de trainingen zodat er meer tijd is om te oefenen tijdens de bijeenkomsten. De cursisten kunnen op die manier ook de training terugkijken.

Nu werkt hij met veel plezier aan de kennisbank en de Academy van de website van Het Ontwikkelpunt om die te voorzien van mooie en inzichtgevende content.

Sanne Bruggeman

Trainer / Coach

Sanne is een uiterst gedreven coach en co-trainer. Met haar energie, invoelend vermogen en oplossingsgerichte houding, zorgt ze direct voor een positieve verandering in gedrag op zowel individueel- als op teamniveau.

Het is haar missie dat jij een nog betere versie van jezelf wordt, zonder belemmeringen en beperkende gedachten die je ervan weerhouden om je doel te bereiken. Je krijgt inzicht in wat je diepste verlangens, wensen, talenten en behoeften zijn. Met het resultaat dat je gaat leven vanuit je ware essentie. Niets houdt jou meer tegen om in je kracht te staan en om te genieten van het leven.

David Witte

Trainer / Coach

David is vader, partner, broer en vriend. Door middel van creatieve werkvormen biedt hij onderscheid en diepgang tijdens workshops, trainingen en coachen. Hij gelooft dat werk inspirerend en plezierig kan zijn. Hij brengt mensen samen en bereikt doelen met plezier en creativiteit. Gezond verstand, eenvoud en creativiteit is zijn vernieuwende manier van werken.

”Het gaat er niet om wat je bent maar wie je bent.”