PERSOONLIJKE ONTWIKKELING.

PERSOONLIJKE ONTWIKKELING.

WERKEN AAN JOUW IK.

Binnen Het Ontwikkelpunt staat persoonlijke ontwikkeling centraal in al onze trajecten. Of je nu een teamcoaching of een leiderschapstraject volgt. Bij ons gaat het altijd om jouw gedrag en de overtuigingen die daaronder schuilgaan. Daarom werken we aan jouw IK. Deze IK staat voor jouw Interne Kracht. In coaching ontdek je jouw eigen Interne Kracht en hoe je die kracht optimaal kunt inzetten om jouw doelen te bereiken. 

Coaching is de manier om inzicht te krijgen in je eigen gedrag en patronen. Je komt erachter waarom je doet wat je doet en waarom je steeds tegen dezelfde situaties aan loopt. Denk aan de baas waarvan je vindt dat die jou niet in je waarde laat. Of denk aan de meeting die steeds weer uitloopt zonder besluitvorming. Veranderen is ontzettend lastig. Als je effectief en blijvend je gedrag wil veranderen, dan adviseren we je dit te doen onder begeleiding van een goede coach.

Onze ervaren coaches leren je om op een andere manier naar je eigen gedrag te kijken. Zij helpen bij het ombuigen van de nare stemmetjes in je hoofd die je weerhouden van wat je diep van binnen wel wilt, maar nog niet doet. Zij brengen vastgezette emoties weer in beweging en begeleiden je op je weg richting het behalen van je coachleerdoelen. 

 

ONZE OPLOSSINGEN.

We bieden onderstaande oplossingen aan om met jouw persoonlijke ontwikkeling aan de slag te gaan.

Coachtraject intensive

Je gaat een half jaar intensief aan de slag met één van onze ervaren coaches. In acht sessies onderzoek je samen jouw gedragspatronen en duik je dieper in je emotionele wereld. Je ontdekt de drijfveren die jouw gedrag aansturen en hoe die jouw alledaagse gedrag beheersen.  

 

Solution Focus Professional

In vijf intensieve trainingsdagen leer je de basisprincipes van de Oplossingsgerichte methode toe te passen op je eigen leerdoelen. Je krijgt inzicht in je eigen interne kracht en jouw drijfveren. Ook krijg je vaardigheden en technieken aangereikt hoe je zachter kunt zijn voor jezelf door op een Solution Focus manier je grens aan te geven zonder de ander te kwetsen.

 

Vrijblijvend kennismaken?

Neem contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken en te bespreken hoe wij kunnen samenwerken aan jouw Interne Kracht.

Plan een vrijblijvende kennismaking

Neem contact met ons op om vrijblijvend kennis te maken en te bespreken hoe wij kunnen samenwerken aan jouw Interne Kracht.