RENS LINDERS.

RENS LINDERS.

WIE BEN IK.

  • Ik ben een strategisch denker die houdt van doen.

  • Ik hou van een opdracht waar snel resultaat moet worden behaald.

  • Ik ben pragmatisch: als het werkt ga je door en zo niet dan stop je.

  • Ik ben naast trainer en facilitator, altijd allround timmerman geweest.

  • Sport en bewegen is van levensbelang.

IK BEN ER VOOR DE VOLGENDE STAP.

Als iets eenmaal in beweging is gezet, ben ik al bezig met de volgende stap, door de tijd heen denken; verschillende scenario’s brengen verschillende uitkomsten en hebben een andere oplossing nodig. Mijn directheid en enthousiasme zorgen ervoor dat er beweging komt in vastgeroeste patronen.

Ik ben voornamelijk actief op de achtergrond. Ik zorg ervoor dat alles geregeld en georganiseerd is, zodat het team kan knallen. Ook nieuwe projecten opzetten en daar ideeën voor uitdenken behoort tot mijn taken. Zoals de Online Academy in 2019 met nieuwe online cursussen.

Ik ben erbij op de teamdagen waar beweging nodig is en bewustwording van communicatie. Ik schroom niet om te interveniëren en stevig te zijn in het proces. Ik hou van directe communicatie en duidelijkheid.

Na opleidingen in training en coaching, Master NLP en Solution Focus hebben Marianne en ik in 2009 Het Ontwikkelpunt opgezet en later ook oplossingsgericht.nl. Met als doel zoveel mogelijk mensen bewust maken. Bewust maken van gedrag, van patronen en hun communicatie. Zodat ze met meer geluk en positiviteit door het leven kunnen.

Mijn rol bij Het Ontwikkelpunt is ervoor te zorgen dat we ons doel blijven nastreven, zodat iedere deelnemer na een training of coaching beter kan samenwerken en een betere relatie kan ervaren met de mensen om zich heen.

Wil je vrijblijvend met mij kennismaken?

 

Wil je vrijblijvend met mij kennismaken?