SANNE BRUGGEMAN.

SANNE BRUGGEMAN.

WIE BEN IK.

  • Ik ben een optimist en mij zie je vaak met een lach.
  • Ik werk oplossingsgericht in combinatie met mijn intuïtieve vermogens.
  • Ik ben gedreven en ga voor een positief resultaat.
  • Ik ben naast trainer en coach ook holistisch therapeut.

IK BRENG KRACHT EN VERANDERING.

Als je merkt dat je niet vanuit je volledig potentieel leeft, dan geef ik je de tools om je kwaliteiten te herontdekken en deze te veranderen naar concreet gedrag.  Ik moedig je aan om naar binnen te keren en te voelen wat er leeft. Zodat je kunt herstellen, er zelfacceptatie kan plaatsvinden en je de meest krachtige versie van jezelf wordt

Dit doe ik bij Het Ontwikkelpunt in 1-op-1-coachsessies en teamsessies, waarbij ik mijn holistische aanpak integreer met de Solution Focus methode. Dit kun je ervaren doordat ik sterk gericht ben op een positieve (mentale) verandering en daarbij ook let op de energiebalans bij medewerkers en de energie in het team. Dit doe ik vanuit mijn kennis uit de positieve psychologie, NLP, holistische therapie en Solution Focus mindset. Door mijn aanpak krijg je niet alleen helderheid in wat er daadwerkelijk speelt bij jou of in je team, maar je krijgt ook inzicht in wat de verlangens, wensen, talenten en behoeften zijn.

Met veel plezier ben ik aangesloten bij Het Ontwikkelpunt. Waarbij ik hun missie uitdraag. “Het overbrengen van meer bewustwording in het bedrijfsleven, zodat mensen hun verantwoordelijkheid durven nemen en niet meer wijzen naar een ander voordat ze eerst naar zichzelf hebben gekeken.” Ruim zes jaar ben ik actief als professioneel coach en sinds 2022 in opdracht van Het Ontwikkelpunt als coach, teamcoach en trainer.

 

Wil je vrijblijvend met mij kennismaken?

 

Wil je vrijblijvend met mij kennismaken?