OPLOSSINGEN VOOR TEAMS.

There is no I in team?
YES THERE IS!

Is er meer verbinding nodig of meer vertrouwen onderling? Wellicht speelt er iets onder de waterlijn dat uitgesproken mag worden? Of is er een belangrijk doel/ project dat behaald moet worden en mogen alle neuzen dezelfde kant op? Voor teams kijken we altijd naar drie onderdelen die nodig zijn voor succes; Veiligheid, Verbinding en Vertrouwen.

 

 

Dit zijn de drie basisbehoeften van mensen zodat ze prettig kunnen samenwerken. Als het ergens schuurt in de samenwerking dan zit het op één van die drie gebieden nog niet goed. 

Mocht in je team er meer verbinding en begrip nodig zijn dan is het tijd om niet zomaar een bedrijfsuitje te doen maar eentje waar ook de diepgang op gezocht wordt. Elkaar echt beter leren kennen en inzicht te krijgen in elkaars waarden en intentie van elkaars gedrag.

We begeleiden teams naar meer verbinding onderling en meer focus op het gewenste resultaat.

Het kan namelijk zo fijn zijn om op een fijne manier samen te werken en gezamenlijke doelen te halen. Dat gunnen we elk team, dus ga het politieke spel voorbij en ga echt samenwerken. We hebben verschillende oplossingen en we zijn gewend om mee te denken met jullie situatie.

ONZE OPLOSSINGEN.

Hieronder staan een aantal van de sessies die we verzorgen. Elk team is maatwerk voor ons. Van de training ”Verbinding Leidinggeven” tot een teamdag. We passen werkvormen aan, we combineren onderdelen zodat het team er beter van wordt.

Kleur bekennen team

Je eigen IK en elkaars eigen IK beter begrijpen zodat er meer verbinding ontstaat. Daar gebruiken we de Insights drijfverentest voor. Deze tool geeft houvast en de gesprekken tijdens de sessie de verdieping en het inzicht.

Verbindend leidinggeven

Op elk niveau in een organisatie zijn meer verbinding, veiligheid en vertrouwen sleutelwoorden tot succes in het samenwerken. Maar hoe doe je dat? Hoe zorg je daarvoor? 

Lego® Serious play®

Op een andere manier dan normaal met elkaar in gesprek?

Door je gedachten om te zetten in 3d krijgen je gedachten echt vorm.

Teamdag

Een teamdag met Het ontwikkelpunt is niet bowlen en een diner. Het is een dag waarbij we aansluiten bij de behoefte van het team.

De magie van een team tot uiting laten komen dat is onze passie. Dit doen wij met de combinatie van inzichten en fun.

Maatwerk nodig?

Wij weten als geen ander dat ieder team anders is en vanuit de gedachte dat er altijd sprake is van samenwerking werken we graag samen met de klant een programma uit dat precies past bij de behoeften. We besteden daarom extra tijd aan de voorbereiding door vooraf een goed intake gesprek te voeren en interviews te houden met een aantal van de deelnemers. Vanuit deze wensen en onze ervaring bouwen we samen aan een programma met precies de juiste mix van werkvormen om het gewenste resultaat neer te zetten.

Plan een vrijblijvende kennismaking

Zou je graag meer willen weten over onze programma’s voor teamontwikkeling? Maak dan kosteloos en vrijblijvend een afspraak voor een oriënterend gesprek. In dit gesprek denken we graag mee vanuit onze ervaring met verschillende teams en brengen we onze expertise in om van jullie team een top team te maken.

TEVREDEN KLANTEN.